maanantai 11. heinäkuuta 2016

#43: Olisiko vihdoin ja viimein aika kysymyspostauksen?

Blogihistoriani aikana olen usean eriaiheisen blogin yhteydessä ollut aikeissa toteuttaa kysymyspostauksen, mutten hyvistä kysymyksistä huolimatta ole koskaan saanut sitä julkaisuun asti. 

Nyt olisi siis ehkä vihdoin ja viimein aika toteuttaa ihka oikea kysymyspostaus. Jos kysymyksiä tulee suuremmassa määrin, voin luokitella niitä hieman aihepiirin mukaan.

Pyöriikö mielessäsi siis jokin kysymys, jonka haluaisit minulta kysyä? Nyt sinulla on siihen erinomainen mahdollisuus. Aihepiiri on täysin vapaa, mutta muistetaan kuitenkin pysyä hyvän maun rajoissa. Erityisesti eläinaiheiset kysymykset ovat enemmän kuin tervetulleita!

Eläimet - Opiskelu - Treenit - Koirat - Blogi 

Siinäpä muutama aihealue valittavaksi kysymystulvaa varten. Vastaan kysymyksiin heti, kun koen niitä olevan tarpeeksi kokonaista postausta varten. Kiitos jo etukäteen!

2 kommenttia:

  1. Millä "perusteella" päädyit nykyisiin koiriisi?
    Unelma amamtti?
    Tulevaisuuden suunnitelmat?
    Oletko parisuhteessa? Jos kyllä, näetkö itsesi kumppanisi kanssa vielä 5-10v päästä? Jos et ole parisuhteessa, onko sinulla joku ihastus?
    Kuinka hevosharrastuksesi/saliharrastus jaksaa?
    Onko sinulla sisaruksia? Hyvät välit perheeseen?
    Oletko enemmän ison porukan kanssa liikkuja vai tietyn/muutaman ihmisen (kaveri/ystäväpiiri)? Oletko sosiaalinen, jos tutustut uusiin ihmisiin? Onko sinulla paljon ystäviä?
    Mitä tahdot elämässäsi saavuttaa (life goal)?
    Mikä on kaupunki, minne haluaisit muuttaa/asua ja miksi?
    Oletko tyytyväinen elämääsi?
    Mitkä ovat mielestäsi onnellisuuden avaimet elämään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvistä ja pohdintaa herättävistä kysymyksistä! Mukavaa kesän jatkoa sinulle :)

      Poista