keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

#46: Kuvasatoa alkaneelta vuodelta


Lenkkeilyä metsäautotiellä tammikuun alkupuolella. Nemo sai tunnetusti juosta vapaana.


Täydennystä kirjahyllyyn upouusien ja käytettyjen kirjojen muodossa. Erityisesti Koiran nivelvaivat ja niiden hoitaminen on tullut tarpeeseen. Omat lampaat -kirja on toiminut tärkeänä osana lammasnäyttöön valmistavavan tehtävän tekemisessä.


Yhtä kertaa lukuunottamatta Nemo on aina nukkunut lähes koko akupunktion ajan. Viimeksi oikeasta reidestä löytyi kuitenkin niin imakka paikka, ettei nukkuminen tullut mieleenkään.


Nemo käyttäytyi varsin mallikkaasti koulun järjestämällä, meidän oman fysioterapeuttimme pitämällä koirahierontakurssilla. Kuvanottohetkellä Nemoa alkoi jo vähän väsyttää, eikä hierottavana oleminen jaksanut enää kiinnostaa alkuunkaan. Päivä oli kokonaisuudessaan varsin positiivinen yllätys, ottaen huomioon, että emme ole juurikaan käyneet vastaavanlaisissa "tapahtumissa" muiden ihmisten ja koirien keskellä.


Meidän uuden kodin pihalta lähtee kelkanjälki, jota pitkin pääsemme kulkemaan pienen lenkin metsän siimeksessä. Mukavaa vaihtelua ainaiselle teiden tallaamiselle!


Nemo viihtyy erinomaisesti makkaranpaistopaikalla. Kyseisellä kerralla Batman ja Akka olivat jänisajossa, joten Nemo joutui omaksi harmikseen kiinni, ettei vain vahingossa tilanteen tullen yrittäisi hyökkäillä ajettavan jäniksen kimppuun.


Tammikuun lopussa koittanut muutto ei juurikaan järkyttänyt pienten poikien mieltä, vaan kotiutuminen tapahtui hyvinkin nopeasti - missä mamma, siellä tyytyväisyys ja mielenrauha!


Muutosta huolimatta kyläilemme kotikotona lähes päivittäin. Batman on ottanut siskoni sängyn majapaikaksi, sillä siitä näkee hyvin, kun ihmiset kulkevat ulos ja sisään.


Aamulenkin jälkeistä tunnelmaa uudessa kodissa ennen allekirjoittaneen säntäämistä kouluun.


Ennen hiihtoloman alkua vietin jälleen yhden harjoittelujakson lampaiden parissa jo tutuksi tulleella tilalla. Harjoittelun lomassa työstin ahkerasti lammasnäyttöön valmistavaa tehtävää, jota varten sain aineistoa itse tilalliselta Lammas & Vuohi -lehtien muodossa.


Nemo vahtimassa, josko mammalta putoaisi edes muutama muru aamupalasta lattialle. Taisi harmittaa, kun mitään ei pudonnut. Vai vahtiiko kuitenkin, ettei mamma karkaa mihinkään?


Eräänä lauantaina vietimme Nemon kanssa laatuaikaa kadonnutta koiraa etsien. Yhdet jäljet löysimmekin, mutta koiraa ei ymmärtääkseni ole vielä tähän päivään mennessä löytynyt..


Nemon kanssa kahdestaan iltalenkillä - harvinaista herkkua!


Lisää opiskelua lammastyön parissa!


Oma koti kullan kallis - ja ihana pystykorvaherra.


Viimeisetkin tavarat alkavat hiljalleen löytää paikkansa, viimeisimpänä työpöytä täyttyi tarvittavista tavaroista: tietokoneesta, penaalista, lammaslehdistä, vihkoista sekä alan kirjallisuudesta nallea unohtamatta. 


Viimeaikoina pehmolelut ovat kokeneet ällistyttäviä kuolemia, eivätkä pojat koskaan tiedä asiasta mitään..


Ruusuja on aina mukava saada. Nämä kukkaset ovat tosin jo ehtineet kuolla, mutta rakkaan samaisena päivänä tuomat punaiset ruusut kukoistavat edelleen kauniisti naistenpäivän kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti